lauantai 6. lokakuuta 2012

Tontti

Nyt on sopiva aika aloittaa rakennusblogin kirjoittaminen. Saimme pari viikkoa sitten tietää, että saimme kaupungilta vuokratontin. Olemme hakeneet aiemminkin tonttia ja saanetkin kerran, mutta taloudellinen tilanne oli silloin sen verran tiukka, että oli pakko luopua tontista. Nyt kuitenkin molemmat olemme työelämässä, niin on mahdollisuus vihdoinkin rakentaa meille se ihan oma talo.

Perheeseemme kuuluu minä ja mieheni ja ihanat tyttäremme, jotka ovat nyt 4- ja 1-vuotiaita. Kokemusta talonrakennuksesta meillä ei paljoa ole. Minulla muutama muistikuva lapsuudesta, kun vanhempani rakensivat taloa, ja pari kertaa siskon tontilla nuorena olin siivoamassa ja maalaamassa. Joten hyvin vähäiset on kokemukset. Mutta onneksi tosiaan vanhempani ovat kahdesti talon rakentaneet ja siskoni kerran. Jospas heiltä saisi arvokkaita vinkkejä ja opastusta.

Ja on tässä muutamaa blogia jo ahkerasti tullut selailtu ja niistä on monta hyvää vinkkiä löytynyt. Näistä ainakin löytyi hyviä juttuja: Talo RautioKoti Lahelaan ja Talo Värjölä.

R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit erittäin tervetulleita :)